söndag 1 januari 2012

Stjärnor på is

Hej allesammans!
Här kommer ett jätte bra tips till er som kanske tycker det är tråkigt att åka skridskor. Självklart finns det tusen andra saker man kan göra på isen men här kommer ett tips till de som gillar att kanske dansa eller de som vill bjuda på sig själv. Allt du behöver är ett par skridskor, en hjälm, varma kläder och några kompisar. 

Ni kanske har sett Stjärnor på isen? Man är två och två och några är jury, tanken är att man ska öva ihop en dans, två och två, som man sedan ska visa upp för varandra. Juryn betygsätter er uppvisning och utser en vinnare.

Den här leken/aktiviteten är väldigt roligt att göra, man behöver varken vara duktig på att åka skridskor eller dansa utan det par som mest bjuder på sig själva brukar oftast vinna! Om man vill så kan man ha musik till för att få upp stämningen ännu mer. Man kan även filma alla danser med mobilen och sedan titta på det tillsammans då man kommer in. Detta är en lek som jag tycker ni borde prova på, jag kan lova er att ni kommer få skratta ihjäl er!
Lycka till och ta det lugnt, isen är väldigt hård!/Josefin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar