fredag 20 januari 2012

Lekar med Jul - del 2




Det finns flera lekar som man kan göra som kan ha jul som tema, här så kommer ett (eller flera) förslag på vad för lekar man kan göra.



Nästa lek heter Världens Sämsta. Och det går ut såhär: Man är fyra personer, eller flera om man vill, så står man sedan i en rad och så får man ett slags tema. Vi kan ta till exempel Världens Sämsta Tomte, då ska man med så många exempel som möjligt göra någon slags scen som har med att göra med Världens Sämsta Tomte som tema, eller så kan man göra Världens Sämsta Nisse o.s.v. Det är en väldigt rolig lek som alla kan göra, oavsett ålder och oavsett vad det är för slags tema.



Och sista leken (som jag kan komma på iallafall) heter Två Raders Ordförråd. Den går till såhär, man är tre personer, en utav personerna kan prata hur mycket han/hon vill, medans de två andra kan bara säga två exakta meningar, bara två meningar inget mer.
Och temat till den leken kan ha vad som helst att göra, det kan vara till exempel tomten med sina två nissar eller någonting sånt, också en rolig lek som man kan göra med andra.



Hoppas de här förslagen hjälper till så att ni får det lite roligare/Petteri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar